Врати и прозорци от ПВЦ профил са един от най-практичните избори, които един клиент може да направи, защото предлагат страхотно съотношение цена-качество. Тези системи притежават отлични термални качества, които осигуряват високи нива на енергоефективност. Голяма част от профилите, които фирма САНАДИНОВ предлага, са с дълга гаранция и структура позволяваща рециклиране в края на дългата им експлоатация. Това е в крак със съвременните практики за съхранение на природните ресурси и свежда щетите върху природата до минимум.

 

 

Термалната снимка показва разликата между дървена дограма / в ляво/ и ПВЦ дограма / в дясно/. Червения цвят около прозорците отчита висока температура, което означава, че топлината напуска сградата. По-високото ниво на енергоефективност предотвратява този процес и запасва температурата в сградата много по-дълго, както се вижда на снимката в дясно.

 

 

ПВЦ дограмата е издръжлива на различни атмосферни условия и изисква много малко поддръжка. Позволява използването на различни видове стъклопакети, отговарящи на нуждата на всеки клиент. При този вид системи има голям набор от цветове, което гарантира успешното съчетаване на дограмата с интериора и екстериора. Също така ПВЦ системите имат широко приложение и дават решение за почти всеки проект.

За разлика от дървената дограма, ПВЦ-то не изисква поддръжка и не е податливо на влага и вода. Правилния монтаж гарантира ефикасното отводняване на прозорците в случай на конденз, а качественият профил почти не се влияе от слънцето, дори ако е с южно изложение. В случай на замърсяване, дограмата може да бъде почистена по какъвто и да е удобен за клиента начин без рискове от нараняване на повърхността.