Стъклените врати и витрини са най-лесния начин за постигане на стилна визия както при търговски обекти, така и в домашни условия, а изчистеният дизайн позволява акцентът да пада върху това, което е наистина важно.

Въпреки че решенията за интериорно остъкляване изглеждат прости и без много особености, реално много обекти биха изисквали индивидуален подход със специализирани продукти. За това и от фирма САНАДИНОВ се развиваме точно в тази посока, търсейки постоянно новости в сферата на стъката. Ние предлагаме богата гама решения, като започнем от стандартните подови автомати и продължим към скрити хидравлични автомати за тежки стъклени врати.

Най-разпространеното решение за стъклени врати е подовият автомат. Той се вгражда в пода и е подходящ са стандартни врати около 100 килограма. Масовото му приложение се дължи на факта, че предлага добро съотношение цена-качество и може да се постави почти безпроблемно при стандартните за българския пазар условия.

Подов автомат Geze

Скритите подови автомати набират все по-голяма популярност през последните години, което се дължи на иновативността на продукта. Те не само осигуряват страхотна визия, но имат и неповторима функционалност. При тези автомати няма нужда да се разбива пода, за да се вкопае автомата, а монтажът се извършва чрез поставяне на външна подова планка, върху която той стъпва. Повърхностното монтиране значително ускорява процеса на работа и запазва максимално пода на клиента. Поради този факт решението се оказва изключително атрактивно при интериорно остъкляване на помещения, които вече са пуснати в експлоатация, адаптирайки се безпроблемно към вече съществуващите условия.

Друга новост на пазара са хидравличните панти, които позволяват отваряне на 180 градуса. Чрез тях може да се постигне неповторима визия и безкомпромисна функционалност. Подобно отваряне е подходящо за офис помещения, а автоматичното затваряне позволява и интегрирането на система за контрол на достъпа. Богатият набор от цветове гарантира, че хидравличните панти и съответните аксесоари ще бъдат съчетани с останалите интериорни решения.  

При запитване за  стъклени врати, витрини и интериорно остъкляване  ние ще подходим с внимание към проекта Ви и ще изготвим индивидуално решение, задоволяващо дори най-високите изисквания. А опитът ни в тази сфера гарантира прецизното изпълнение и безкомпромисното качество на крайния продукт.