Използването на стъклени фасади в модерното строителство се налага все повече като тенденция през последните години. Архитекти и дизайнери ги избират, защото те придават различен облик на сградите, отличавайки ги от околните постройки. Те допринасят не само за естетиката на сградата, но и намалят значително нейното тегло, което позволява приложението на интересни концепции и нестандартни форми. Същевременно стъклената фасада създава чувство за простор в помещенията и атмосфера, което не може да бъде пресъздадено с конвенционалните прозорци.

„САНАДИНОВ“ ЕООД има богат опит с фасадите през годините, използвайки ги като решение както за малки частни обекти, така и за големи обществени поръчки. Приложението им в портфолиото на фирмата е широко благодарение на стилния дизайн и модерната визия, които една фасада може да внесе в почти всеки проект. 

Вентилируемите фасади са също широко разпространени поради тяхната функционалност и външен вид. Използването им, дори в малка част от екстериора на сградата, придава съвсем различен индивидуален облик. Богатата гама от цветове и материали може да задоволи нуждите на всеки клиент, създавайки уникални комбинации, непостижими с конвенционалните строителни материали.

 

[Not a valid template]