Фирма “САНАДИНОВ” ЕООД стартира през далечната 1995-та година. Под надзора и управлението на инж. Иван Санадинов, тя се разраства бързо и става един от най-големите производители в района на град Гоце Делчев, използваща модерни за времето си машини и най-новите системи на пазара. За няколко години компанията вече има национален обхват и получва обекти от цялата страна.

Усиленият интерес към фирмата и бързият растеж на индустрията позволяват през 2002-ра година “САНАДИНОВ” да отвори представителство заедно със складова база в гр. София. През 2008-ма година стартира и втората производствена база с нови високо-технологични машини, увеличавайки драстично както капацитета, така и качеството на продукцията.

През последните години „САНАДИНОВ“ работи предимно за страни от европейския пазар като Франция, Великобритания, Норвегия, Гърция и други. За да остане конкурентоспособна както в България, така и на тези взискателни пазари, фирмата непрестанно следи качеството и не прави компромиси в нито един аспект от производството

Междувременно, компанията инвестира усилено в машини и съоръжения, които да подобрят производителността и да увеличат асортимента от продукти, които тя предлага. Това гарантира независимостта на фирмата като производител и пълната удовлетвореност на клиентите.