„САНАДИНОВ“ се занимава с производство на външни щори от самото си създаване. През годините фирмата развива технологичните си възможности, започвайки производство не само на ръчни, но и на автоматизирани щори и гаражни врати. С нарастващия интерес се увеличава и продуктовата гама, добавяйки интериорни щори към решенията, които предлага компанията.

Ползите от външните щори са многобройни. Като начало, те осигуряват удобството да се контролира нивото на светлина в стаята и ограничават нежеланите погледи. През лятото те отблъскват слънцето, запазвайки по-ниска температура в стаята, а през зимата увеличената топлоизолация на дограмата запазва вътрешната температура по-ефективно. Също така намаляват външния шум в помещението, позволявайки пълно абстрахиране от външната среда. Многобройните варианти за външни щори дават на клиента възможност да ги внедри в дизайна на всеки проект.

 

При интериорните щори също има много разновидности, с най-различни цветове и материи. Правилно подбрани продукти могат да допринесат за визията в помещението без да се ощетява безпроблемното използване на врати и прозорци. Много от решенията, предлагани от „САНАДИНОВ“, съчетават в себе си най-модерните и иновативни материали, които гарантират лесната поддръжка и дългия живот на щорите.