Автоматичните врати са чудесно решение за търговски обекти и офис сгради с голям поток на хора. Елегантният дизайн позволява да бъдат съчетани особено ефективно със стъклени и вентилируеми фасади, а гъвкавостта в избора на цветове гарантира успешното комбиниране с екстериора и интериора на сградата.  

Фирма “САНАДИНОВ” ЕООД използва автоматика на водещата немска компания dormakaba. Високото качество на техните продукти осигурява тиха и ефективна работа на системата в продължение на дълги години. Всички автоматични врати са снабдени с радарни системи, които засичат приближаващ човек и отварят автоматично вратите, без да ограничават неговото движение. Налични са и множество системи за сигурност, които гарантират безопасността при ежедневната експлоатация. При монтажа се поставя и аварийно захранване, което позволява вратите да бъдат използвани дори при липса на електричество за кратък период.

Автоматичните врати имат и няколко режима на работа

Нормален: вратите се отварят напълно.

Зимен: вратите се отварят наполовина, за да се минимизира загубата на топлина от помещението през студените месеци.

Само Изход: системата спира да пропуска хора искащи да влязат в сградата, но позволява на тези, които са вътре, да излязат.

Винаги отворено: вратите се отварят и стоят в това положение

Заключено